Svetlost

ALFA PLAM Šporet na čvrsto gorivo Term 27 NR

138.800,00 RSD

  • Snaga: 27 kW
  • Tip goriva:Drvo/Ugalj

• ETAŽNI ŠPORET: Alfa Plam šporet na čvrsto gorivo Term 27 NR D je etažni šporet koji kombinuje grejanje prostora i pripremu hrane, pružajući toplinu i udobnost u tvoj dom.

• KVALITETNI MATERIJALI: Izrađen od livenih i limenih delova, ovaj šporet je zaštićen slojevima farbe, laka i emajla koji su otporni na visoke temperature, obezbeđujući dugotrajnost i pouzdanost.

• FLEKSIBILNA INSTALACIJA: Sa mogućnošću priključivanja na dimnjak bočno ili odozgo, kao i izborom levog ili desnog štednjaka, ovaj model pruža fleksibilnost prilikom instalacije u tvojoj kuhinji.

• KUVANJE I PEČENJE: Uživaj u pripremi raznovrsnih jela na čeličnoj plotni koja omogućava kuvanje na celoj svojoj površini, dok duplo staklo na vratima rerne sa ugrađenim termometrom omogućava lako praćenje procesa pečenja.

• SNAGA I GORIVO: Sa snagom od 27 kW i mogućnošću korišćenja drveta i uglja kao goriva, ovaj šporet je idealan izbor za efikasno grejanje i pripremu hrane u hladnim danima.

Alfa Plam šporet na čvrsto gorivo Term 27 NR  je savršen spoj tradicionalnog izgleda i modernih funkcionalnosti. Njegova robustna konstrukcija i visokokvalitetni materijali garantuju pouzdanost i dugovečnost. Bilo da želiš da zagreješ prostor ili pripremiš ukusne obroke za svoju porodicu, ovaj šporet će postati nezamenljiv deo tvoje kuhinje. Zahvaljujući fleksibilnosti instalacije i jednostavnom korišćenju, učiniće svaki kulinarski poduhvat lakšim i prijatnijim. Ne propusti priliku da unaprediš svoje kulinarsko iskustvo i učiniš svoj dom toplijim.

 

Težina i dimenziјe

Težina: 219 kg
Širina: 90 mm
Visina: 85 mm
Težina: 219 kg

Karakteristike

Boјa proizvoda: Bela
Ostale karakteristike
Tip goriva:Drvo/Ugalj;
Dužina paketa [cm]:60;
Širina pakovanja [cm]:90;
Dužina proizvoda [mm]:60;
BRENDOVI

Pozicija dimne cevi

,

Korpa
Scroll to Top