Svetlost

SVETLOST doo NIŠ je trgovina na veliko i malo  belom tehnikom, sitnim kućnim aparatima,   šporetima na čvrsto gorivo, i dr. Trudimo se da našim kupcima uvek ponudimo najbolje uslove, kao i da u najskorijoj budućnosti pružimo kompletnu online uslugu i olakšamo proces kupovine, tako da Vi možete ostati kod kuće, a nas pustiti da radimo za Vas.

Na raspolaganju su Vam sledeće opcije plaćanja :

Addiko bank finansiranje

Nalogom za uplatu

Plaćanje nalogom za uplatu podrazumeva da svoju narudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj banci, pošti,  ili putem interneta ukoliko  imate e-banking. Uplate vršiti na  neki od navedenih tekućih računa doo SVETLOST NIŠ .

Gotovinski

Nudimo Vam i opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje našem vozaču na licu mesta). U ovom slučaju roba će Vam biti poslata našim vozilom , a Vi ćete je platiti našem vozaču pri preuzimanju. Svetlost doo Niš Vam pruža besplatnu isporuku robe na kućnu adresu na teritoriji označenenoj na karti (pogledaj“ Isporuka “ na našem sajtu).

Ukoliko želite da robu preuzmete lično, možete svratiti do Vama najbliže prodavnice doo SVETLOST NIŠ  , uplatu izvršiti na licu mesta i preuzeti prethodno online poručenu robu.

Čekovima građana

Svetlost doo Niš  Vam nudi odloženo plaćanje čekovima na ŠEST rata bez kamate. Prva rata se plaća odmah, a preostale pet svakog narednog meseca.

Plaćanje čekovima na rate moguće je u  maloprodajnim objektima SVETLOST  doo NIŠ samo uz prisustvo vlasnika čekova zajedno sa dokumentima (lična karta i čekovna kartica). Pored uredno ispisanih podataka na čeku, kupac je dužan da na pozadini čeka napiše broj fiksnog telefona i broj važeće lične karte.

Platnim, debitnim i kreditnim karticama

Kupovina svim vrstama (sem Diners Club) kartica moguća je isključivo u našim maloprodajnim objektima .

Od sada je kupovina kreditnim karticama još bolji izbor! Vaše kupovine ne moraju da opterećuju Vaš porodični budžet! Kreditne kartice Banke Intesa iz programa MasterCard i American Express omogućavaju Vam beskamatno plaćanje od 2 do 6  mesečne rate u zavisnosti od kartice, u svim prodavnicama  Svetlost doo NIŠ.

Putem kredita

Svetlost doo  Niš Vam pruža mogućnost da u našim maloprodajama  kupujete i putem kredita sledećih banaka: Direktne banke i OTP banke. Za više informacija kontaktirajte neku od naših maloprodaja.

Putem administrivnih zabrana (PIO fond na 6 i 12 mesečnih rata)

Našim starijim građanima omogućena je kupovina u našim maloprodajama putem administrivnih zabrana preko PIO fonda na 6 ili 12 mesečnih rata. Za više informacija možete kontaktirati bilo koju od naših maloprodaja.

Nalog za prenos (virmansko plaćanje)

Virmanski način plaćanja namenjen je pravnim licima.

Uplate vršiti na neki od navedenih tekućih računa.

Tekući računi doo SVETLOST NIŠ Banka
325-9500700002572-45 OTP banka
160-135535-95 Banka Intesa
205-108555-52 Komercijalna banka
180-7001210000138-97 Alpha banka
105-20384-84 AIK banka

Napomena:

Pre uplate sačekajte da Vas kontaktira neko iz naše službe komercijale radi provere dostupnosti poručene robe ili nas pozovite na broj 018/594752.

 

Korpa
Scroll to Top