Svetlost

SVETLOST d.o.o. NIŠ

Adresa: Kovanlučka 26, Niš
Tel: +381 18 594 752
Fax: +381 18 594 751
Direktor firme: Stanković Vojkan
E-mail: office@svetlostsnis.rs

SVETLOST doo Niš je osnovano 1991. godine, da bi sa radom počelo 1994.g. u poslovnim prostorijama koje se nalaze u Nišu, u ulici Kovanlučka br.26. Od male porodične firme, preduzeće je izraslo u ozbiljnu firmu sa oko šezdeset zapošljenih radnika.

Osnovna delatnost firme je trgovina na veliko i malo belom tehnikom. Zastupljen je veliki asortiman robe poznatih brendova: Gorenje, Alfa Plam, MBS, Magnohrom, Metalac, Termorad, Elit, BOSCH, Clatronik, PHILIPS, Favorit, Beko, FOX, VOX, ADLER, ELIN, koja je, pre svega, namenjena domaćinstvima.

Od prvog dana postojanja firma razvija mrežu veleprodaje kojom danas, sopstvenim voznim parkom za distribuciju robe, pokriva teritoriju od Preševa do Kladova, od Novog Pazara do Pirota, deo Vojvodine, može se reći veći deo Srbije.

Komercijala doo SVETLOST Niš i danas se nalazi u Nišu, u Kovanlučkoj br.26, na usluzi kupcima radnim danima od 08-15 h, subotom od 08-14 h.

Svoju maloprodajnu mrežu, koja danas broji jedanaest prodavnica, firma započinje 1997.g. otvaranjem Prodavnice br.1 u samom centru Niša, da bi do današnjeg dana osnovala još deset maloprodajnih objekata, i to: u Nišu, Aleksincu,  Boru, Vranju, Vlasotincu i Leskovcu.

Radno vreme prodavnica je: radnim danima od 08-20 h, subotom od 08-15h.

Poverenje zadobijeno kod kupaca, kroz godine koje smo prošli, rezultat je rada rukovodstva i zaposlenih u doo SVETLOST NIŠ, nastavljamo u istom ritmu na obostrano zadovoljstvo.

"Neka deo Svetlosti uđe i u Vaš dom"
Korpa
Scroll to Top