Svetlost

ALFA PLAM Šporet na čvrsto gorivo R46 Elegant 2RŠ

43.600,00 RSD

  • Tip goriva:Drvo/Ugalj
  • Snaga: 5 kW

VRSTA GORIVA: Drvo i ugalj su osnov za rad ovog šporeta, što ti omogućava izbor najpovoljnijeg načina grejanja u zavisnosti od trenutne dostupnosti i cene goriva.

SNAGA: Sa snagom od 5 kW, ovaj šporet je sposoban da zagreje prostor do 32 m2, pružajući toplinu i udobnost tvojoj porodici i tebi.

DIZAJN: Elegantan izgled u antracit boji sa pozicijom dimne cevi sa desne strane omogućava lako uklapanje u prostor tvoje kuhinje ili dnevne sobe.

DIMENZIJE: Širina od 91,5 cm, visina od 85 cm i dubina od 56,5 cm čine ovaj šporet kompaktnim, ali dovoljno prostranim za efikasno kuvanje i grejanje.

TEŽINA: Robusna konstrukcija sa neto težinom od 87 kg garantuje stabilnost i dugovečnost, dok bruto težina od 102 kg ukazuje na kvalitet materijala od kojih je šporet napravljen.

ALFA PLAM šporet na čvrsto gorivo R46 Elegant 2RŠ desni antracit je savršen izbor za svakog ko ceni tradicionalni način grejanja i kuvanja. Njegova efikasnost i snaga od 5 kW omogućavaju brzo zagrevanje prostora, dok ti vrsta goriva pruža fleksibilnost u izboru. Elegantan dizajn će se lako uklopiti u tvoj dom, a dimenzije šporeta su idealne za svaku kuhinju.

Robusna konstrukcija i kvalitetni materijali osiguravaju da ćeš uživati u toplini svog doma dugi niz godina. Ovaj šporet nije samo praktičan, već i štedi energiju, što ga čini ekološki prihvatljivim izborom. Uz sve ove prednosti, ALFA PLAM šporet je i jednostavan za održavanje, što ti štedi vreme i trud.

Zamisli miris sveže pečenog hleba ili jela koja krčkaju na tihoj vatri dok se tvoj dom ispunjava prijatnom toplinom. Uz ALFA PLAM šporet, taj san može postati stvarnost. Ne propusti priliku da unaprediš svoje iskustvo grejanja i kuvanja.

Težina i dimenziјe

Težina: 102 kg
Širina: 91.5 mm
Visina: 85 mm
Težina: 87 kg

Karakteristike

Boјa proizvoda: Antracit
Ostale karakteristike
Tip goriva:Drvo/Ugalj;
Dužina paketa [cm]:56.5;
Širina pakovanja [cm]:91.5;
Dužina proizvoda [mm]:56.5;
BRENDOVI

Boja

,

Pozicija dimne cevi

,

Korpa
Scroll to Top